Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@09:53:26 GMT

نگارگذر تمبرهای پست و ارتباطات در ایران و جهان

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۴۱۴۰۲

نگارگذر تمبرهای پست و ارتباطات در ایران و جهان

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از موزه ارتباطات، نمایشگاه تمبر پست و ارتباطات در ایران و جهان با عنوان نگار گذر تمبر روز یکشنبه (۱۸ مهر) به مناسبت فرارسیدن روز جهانی پست با حضور مصیب امیری رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و حسن عمیدی رئیس موزه ارتباطات و مدیرکل دفتر مدیرعامل و روابط عمومی شرکت ملی پست در  محل پژوهشگاه میراث فرهنگی گشایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمبر؛ فرهنگ‌ساز و انتقال‌دهنده فرهنگ غنی ایران به آیندگان

حسن عمیدی در آیین گشایش این نمایشگاه با اشاره به نقش پست در ایام شیوع ویروس کرونا و افزایش چندبرابری کار این مجموعه، گفت: شرکت ملی پست در تمام این مدت از ایفای مسئولیت های فرهنگی خود و احیای هویت پست و تمبر نیز غافل نبوده است.

عضو هیئت‌مدیره شرکت ملی پست به نقش و جایگاه تمبربه عنوان سفیر فرهنگی کشورها اشاره کرد و افزود: این قطعه کوچک فرهنگ ساز انتقال دهنده فرهنگ غنی ایران به آیندگان است.

رئیس موزه ملی ارتباطات با تاکید بر برگزاری نمایشگاه های موضوعی تمبر گفت: برگزاری نمایشگاه های تمبر موجب معرفی رویدادها و موضوعات مختلف اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و ادبی به اقشار مختلف خواهد شد. رویدادهایی که در قالب تمبر منتشر شده اند.

در این نمایشگاه ۴۵ عنوان تمبر با موضوع روز جهانی پست به نمایش گذاشته شده که از این تعداد ۳۰ عنوان مربوط به تمبرهای منتشر شده توسط پست جمهوری اسلامی ایران است که از سال  ۱۳۵۱تا ۱۳۹۷ منتشر شده و ۱۵ عنوان مربوط به پست کشورهای سوئد، نروژ، فرانسه، ژاپن، کره و... و. می‌باشد که بین سال‌های ۱۹۶۴تا ۲۰۰۸ میلادی انتشار یافته است.

بازدید از نمایشگاه نگار گذر تمبر در خیابان امام خمینی (ره)، ابتدای خیابان سی تیر، خیابان پروفسور رولن، روبه روی موزه ملی ایران از هجدهم تا ۲۲ مهر همه روزه برای عموم آزاد است.

برچسب‌ها موزه ملی ایران شرکت ملی پست ایران خیابان امام خمینی موزه ارتباطات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: موزه ملی ایران شرکت ملی پست ایران خیابان امام خمینی موزه ملی ایران شرکت ملی پست ایران خیابان امام خمینی موزه ارتباطات شرکت ملی پست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۱۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش های اخلاقی در ایرانیان بالاترین رتبه را در جهان دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،گزارش مرکز رصد فرهنگی با عنوان "ایران در آینه شاخص‌های جهانی فرهنگ" با تکیه بر داده‌های پیمایشی بین‌المللی منتشر شد.

طبق یافته‌های مرکز ملی رصد فرهنگی کشور نشان می‌دهد: ارزش‌های اخلاقی در ایران در مقایسه با وضع جهانی از جایگاه بالاتری برخوردار است.

بر اساس داده‌های مرکز رصد فرهنگی کشور، دزدی، خودکشی، خشونت خانگی علیه زنان و گرفتن رشوه غیراخلاقی‌ترین رفتار از نگاه مردم ایران است.

در گزارش مرکز رصد فرهنگی کشور، وضع ایران در شاخص‌های مختلف فرهنگی از جمله ارزش‌های اجتماعی، هنجار‌ها و کلیشه‌ها، خوشبختی و رفاه، سرمایه اجتماعی و اعتماد، ارزش‌های اقتصادی، تصور از فساد، مهاجرت، امنیت، دانش و فناوری، ارزش‌های مذهبی و اخلاقی و فرهنگ سیاسی مورد بررسی قرار گرفته است.

بر اساس داده‌ها، ایران جزو ۱۰ کشور اول جهان با کمترین نگرانی نسبت به وقوع جنگ است و از سویی دیگر احساس امنیت در ایران کماکان در مقایسه با میانگین جهانی، وضع مطلوب‌تری دارد.

داده‌های این گزارش علمی نشان می‌دهد در ایران ارزش‌های اخلاقی نیز در مقایسه با وضع جهانی از جایگاه بالاتری برخوردار است و می‌توان جامعه ایران را در مقایسه با دیگر کشور‌ها یک جامعه اخلاقی توصیف کرد.

داده‌های معتبر پیمایش جهانی نشان می‌دهد غیرقابل‌توجیه‌ترین رفتار نزد ایرانیان، دزدی، خودکشی، کتک‌زدن زن از طرف شوهر، گرفتن رشوه و همجنس‌گرایی است و مردم ایران بیش از میانگین جهانی نسبت به این بی‌اخلاقی‌ها موضع منفی دارند.

دیگر خبرها

  • انتقال اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به استان کرمان
  • نمایشگاه موزه عبرت ایران در شیراون افتتاح شد
  • مرکز مطالعات عراق با ۱۰۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می آید
  • سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است
  • رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ارمنستان چه می‌کند؟
  • با عشق به ایران در ارمنستان (+عکس)
  • برپایی نمایشگاه آثار آندره سوروگیان درباره شاهنامه در ایروان
  • با عشق به ایران در ارمنستان
  • ارزش های اخلاقی در ایرانیان بالاترین رتبه را در جهان دارد
  • بازنمایی رسانه‌ای ایران در جهان بعد از حملات موشکی به رژیم صهیونیستی