Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@08:18:29 GMT

موزه «تمبرهای زینتی» راه‌اندازی شد

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۳۹۱۷۸

موزه «تمبرهای زینتی» راه‌اندازی شد

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از روابط عمومی شرکت ملی پست، موزه تمبرهای زینتی ایران روز یکشنبه (۳۰ آبان) با حضور سید احمد طباطبایی رئیس کمیته ملی موزه های ایران، حسن عمیدی رئیس موزه ارتباطات و مدیرکل دفتر مدیرعامل و روابط عمومی شرکت ملی پست و مدیر مجموعه تولیدی پرنیا در محل خانه سکه ایران افتتاح شد.

در این موزه مجموعه‌ای از تمبرهای فاخر که تا کنون با همراهی شرکت ملی پست و صنایع‌دستی پرنیا تولید شده، تمبرهای طلای مشاهیر ایران و جهان که به صورت نقش برجسته خلق شده و سایر تمبرهای زینتی با موضوعات مختلف به نمایش گذاشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته رحیم پرنیا مدیر مجموعه تولیدی پرنیا (خانه سکه ایران) نمایش تمبرهای تزیینی طلا و نقره در کنار آثار مجسمه‌سازی و نقش برجسته‌سازی از اساتید بنام کشور و همچنین نمایش آثاری از هنر طلاسازی، نقره کاری و میناکاری از ویژگی های منحصر این موزه است؛ در این موزه حدود ۷۰ قطعه تمبر زینتی، مجموعه ای از تمبر لوح‌های پرتره از مشاهیر ایران و همچنین مجموعه‌ای از لوح و سکه یابود حیات وحش ایران نگهداری می‌شود.

محل موزه تمبرهای زینتی ایران در خیابان سمیه، خیابان ایرانشهر در مرکز شهر تهران قرار دارد و علاقه‌مندان می‌توانند برای بازدید از این مجموعه با تلفن ۸۸۳۰۶۰۰۵-۰۲۱ هماهنگی های لازم را به عمل بیاورند.

برچسب‌ها شرکت ملی پست ایران شهر تهران موزه ارتباطات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت ملی پست ایران شهر تهران موزه ارتباطات شرکت ملی پست ایران شهر تهران موزه ارتباطات شرکت ملی پست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۹۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد

علی وکیلی، مدیرعامل یک شرکت خلاق فعال در زمینه برندینگ مستقر در کارخانه نوآوری آزادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره یکی از روش‌های نوین برندینگ محصولات که توسط این شرکت خلاق ارائه شده است، توضیح داد: طراحی یک موزه آنلاین برای صنایع و واحدهای تولیدی در راستای برندینگ محصولات و شناخته‌شده‌تر کردن آن‌ها یکی از روش‌های نوین برندینگ توسط این شرکت است.

وی افزود: در اکثر مواقع یک تاریخچه منسجم از فعالیت‌ها، محصولات، افتخارات و خلاصه تمام امور مربوط به یک برند، وجود ندارد یا شاهد این هستیم که خیلی از شرکت‌ها، درقالب روش‌های سنتی مانند بروشور، اطلاعات و خدمات مربوط به خوود را به مشتری ارائه می‌کنند.

وکیلی توضیحات دقیق‌تری از روش نوین این مجموعه برای طراحی موزه آنلاین ارائه کرد و گفت: درواقع، این موزه‌ها براساس چند مرحله اساسی، طراحی مفهوم یا مفهوم‌سازی، طراحی آنلاین و شبکه‌سازی محصول و درنهایت طراحی معماری تکنولوژیکال، طراحی می‌شوند.

وی ادامه داد: این خدمات بر بستر وب و طراحی موزه‌های‌ آنلاین براساس قصه و روایت هر برند و محصول ارائه می‌شوند.

این فناور حوزه برندینگ درباره نحوه اجرایی‌سازی ایده‌ها برای برندینگ محصول توسط این مجموعه توضیح داد: اساس کار شرکت به‌صورت«EPC» یا سیستم کار طراحی، تامین تجهیزات و اجرای پروژه  از صفر تا صد توسط کارفرما است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعطیلی اماکن تاریخی در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • اماکن تاریخی فارس در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) تعطیل است
  • موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد
  • موزه‌های آنلاین طراحی شد
  • افزایش ۲۱درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • خرید بلیت موزه‌های مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران اینترنتی شد
  • دشمنان با جنگ رسانه‌ای در مسیر مردم و انقلاب سنگ اندازی می‌کنند
  • راه اندازی مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی و پژوهشی در استان ها