Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل کشتیرانی دریای خزر با اعلام آمادگی برای حمل مرسولات پستی روسیه است، گفت: شرکت ملی پست می‌تواند محوله‌های پستی روسیه را در کانتینرهای ۲۰ فوتی تا ظرفیت وزنی ۲۴ تن بارگیری کند.

به گزارش ایران اکونومیست از روابط عمومی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، «داوود آبداری تفتی» طی نشستی با مدیرکل دفتر ارتباطات شرکت ملی پست ایران و مدیر بنادر و دریانوردی استان گیلان، با بیان اینکه یکی از موضوعات مهم در بحث ترانزیت محموله‌های پستی امنیت و بیمه کالاها هست، تصریح کرد: خوشبختانه کشتیرانی دریای خزر در هر دو بحث تضامین کافی را به صاحب کالا می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه کشتیرانی دریای خزر در طول هفته حداقل دو سفر از بندر انزلی به بندر آستاراخان روسیه صورت می‌دهد، ادامه داد: این امکان را داریم که این سفرها را از مبادی بندر امیرآباد و نوشهر نیز به سمت روسیه انجام دهیم.

مدیرعامل کشتیرانی دریای خزر مهم‌ترین مبحث در حمل و نقل کالا را زمان حمل دانست و گفت: این کشتیرانی در هر دو فاکتور ایمنی بار و مدت زمان حمل به بازار روسیه قادر است به خوبی به نفع صاحب کالا فرآیند حمل را مدیریت کند.

وی زمان میانگین برای حمل یک محموله پستی از طریق دریا بین بنادر ایرانی و بندر آستاراخان روسیه را بین  پنج تا هفت روز اعلام و تاکید کرد: کشتیرانی دریای خزر آماده حمل مرسولات پستی روسیه است.

تفتی افزود: کشتیرانی دریای خزر برای حمل محموله‌های پستی وارداتی و صادراتی به روسیه ۲۰ درصد تخفیف در تعرفه‌های حمل در نظر گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: به منظور حفظ امنیت کالا، کشتیرانی دریای خزر کانتینر مخصوص برای محوله‌های پستی تخصیص می‌دهد ضمناً این کانتینرها بدون نوبت دهی و با در نظر گرفتن اولویت به سمت روسیه حمل خواهند شد.

تفتی گفت: با توجه به اینکه کشتیرانی دریای خزر در کشورهای مختلف دارای دفاتر نمایندگی است و به واسطه آشنایی به امر حمل‌ونقل می‌تواند در خصوص حمل محموله‌های پستی روسیه از طریق ایران و دریای خزر به شرکت ملی پست ایران کمک کند.

وی یکی از مزایای حمل‌ونقل دریایی را قیمت حمل بسیار کمتر نسبت به دیگر اشکال حمل‌ونقل دانست و تصریح کرد: کشتیرانی دریای خزر ضمن اینکه در زمینه حمل کالای پستی به روسیه در تعرفه‌ها تخفیف اعمال کرده است در بندر سالیانکای روسیه که راهبری آن در اختیار گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران است نیز به مدت یک ماه هزینه انبارداری صفر در نظر گرفته شده تا روزی صد تن بار نیز برای حمل تا ۵۰ درصد تخفیف اعمال می‌کنیم.

مدیرعامل کشتیرانی دریای خزر همچنین گفت: شرکت ملی پست می‌تواند محوله‌های پستی روسیه را در کانتینرهای ۲۰ فوتی تا ظرفیت وزنی ۲۴ تن بارگیری کند و اگر بار به حجم سیصد تن برسد تخفیف ۴۰ درصدی در هزینه حمل شامل آن خواهد شد، ضمن اینکه کالای تا ارزش ۳۰ میلیون تومان نیز شامل بیمه رایگان است.

در ادامه این نشست سه جانبه، حسین یونسی مدیر بنادر و دریانوردی استان گیلان تاکید کرد: تمام تلاش ما در بندر این است که کشتی‌هایی که حامل مرسولات پستی هستند، را بدون نوبت اجازه تردد صادر کنیم.

وی در خصوص تعرفه‌های بندری نیز گفت: هزینه‌های بندری بر اساس تعرفه‌های مصوب سازمان بنادر و دریانوردی اخذ می‌شود.

حسن عمیدی مدیرکل دفتر ارتباطات شرکت ملی پست ایران نیز با بیان اینکه تعداد پروازهای روسیه به دلیل شرایط جنگی و تحریم‌ها بسیار محدود شده است، خاطرنشان کرد: خطوط هوایی معتبر دنیا در حال حاضر از مسیر روسیه استفاده نمی‌کنند و همین مساله شرایط نامطلوبی را در پست این کشور به وجود آورده است.

وی با اشاره به سفر اخیر وزیر ارتباطات و فنّاوری اطلاعات به روسیه، گفت: بخشی از تفاهم‌نامه‌هایی که در این سفر بین ایران و روسیه منعقد شد در ارتباط با ترانزیت در مسیر پستی روسیه بود.

عمیدی ادامه داد: روسیه روزانه حدود ۲۰ تن کالای صادراتی پستی دارد که در حال حاضر امکان صادرات آن را ندارد که حمل‌ونقل آن می‌تواند درآمد ترانزیتی مناسبی برای کشور ایجاد کند.

وی تصریح کرد: در سفر جناب وزیر به روسیه استفاده از ظرفیت لجستیکی دریایی ایران یکی از راهکارهای این بود که در خصوص حمل‌ونقل محموله‌های پستی روسیه مطرح شد، بیشترین بار پستی از سمت روسیه به ایران خواهد بود.

مدیرکل دفتر ارتباطات شرکت ملی پست ایران یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های این شرکت را مدت زمان حمل کالای پستی اعلام کرد و گفت: در حال بررسی تمام روش‌ها برای حمل مقرون به صرفه محمولات پستی روسیه از طریق ایران هستیم.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: نوشهر ، بندرانزلی ، شرکت ملی پست ایران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نوشهر بندرانزلی شرکت ملی پست ایران کشتیرانی دریای خزر شرکت ملی پست ایران محموله های پستی پستی روسیه تعرفه ها حمل ونقل برای حمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۴۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته

 رضوانی‌فر در این دیدار از مرزهای طولانی و همجواری ۵ استان مهم هم مرز ایران با کشور عراق یاد کرد که اهمیت تجارت ایران با عراق را دوچندان کرده است و توسعه روابط و هماهنگی و همکاری عمیق‌تر و همه جانبه دو کشور را ضروری‌تر می‌نماید. 

وی افزود: ملاقات‌های منظم مرزی بین مدیران گمرکات مرزی دو کشور می‌تواند به اثربخشی این همکاری کمک کند. 

معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران اظهار داشت: گمرک ایران با هدف تسهیل و توسعه تجارت برای تبادل اطلاعات گمرکی با گمرک عراق آمادگی کامل دارد.

وی ضمن اشاره به موقعیت ممتاز ایران در ترانزیت و عبور خارجی حدود ۱۷ میلیون تن کالا از مسیر ایران در سال گذشته در زمینه کامیونی و ریلی، رتبه اول ایران در کارنه تیر در دنیا را یادآور شد و در خصوص‌ مبادله اطلاعات در راستای توسعه کارنه تیر و همچنین اجرای تیر الکترونیک در طرف عراقی اعلام آمادگی کرد. 

رضوانی‌فر در ادامه اشتراک‌گذاری و هماهنگی در رویه‌ها و سیاست‌ها و اعمال شیوه‌های مشابه در مبادی مرزی مختلف و همچنین انطباق روزها و ساعات کاری گمرکات دو کشور را مفید و موجب تقویت تجارت و کاهش سردرگمی تجار و بازرگانان دو کشور دانست.

معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در ادامه تسریع در اطلاع رسانی از تغییرات در رویه‌ها و مقررات گمرکی دو کشور را خواستار شد.

رضوانی فر با بیان اینکه سنگ بنای سیاست‌های گمرکی برای تسهیل و توسعه تجارت در سازمان جهانی گمرک نهاده می شود، اهمیت این سازمان را خاطرنشان کرد و همفکری‌ و رایزنی کشورهای مسلمان را در پیشبرد اهداف و منافع مشترک خواستار شد.

وی همچنین از همکاری گمرک عراق در برگزاری مراسم اربعین حسینی قدردانی کرد و خواستار تشکیل یک کارگروه مشترک بین دو کشور جهت روان‌سازی بیشتر امور گمرکی زائران شد. 

در این دیدار حمود حسانی رئیس کل گمرک عراق، جمهوری اسلامی ایران را از جمله مهمترین شرکای تجاری عراق معرفی کرد و توسعه روابط تجاری دو کشور را از اولویت‌های کشورش برشمرد. 

 وی با اظهار خرسندی از پیشبرد همکاری‌های گمرکی بین دو کشور، اظهار امیدواری کرد موضوعات مشترک با استمرار در همفکری و تبادل نظر پیگیری شود.

رئیس کل گمرک عراق وعده داد هماهنگی بیشتر دولت متبوعش با دولت اقلیم کردستان عراق را به منظور اعمال وحدت رویه گمرکی در این دو منطقه پیگیری کند.

وی همچنین از پدیده قاچاق سوخت در مبادی مرزی مشترک دو کشور اظهار تاسف کرد و افزود: گمرک عراق در رفع این معضل با طرف ایرانی همکاری خواهد کرد.

حمود حسانی ضمن اشاره به اهمیتی که کشورش در برگزاری باشکوه مراسم اربعین حسینی قائل است، بر تصمیم کشورش در تسهیل انجام امور گمرکی زائران و تجهیزات و مواکب تاکید کرد. 

بر اساس این گزارش مذاکره برای امضای موافقت‌نامه همکاری و کمک متقابل اداری در امور گمرکی بین دولت‌های دو کشور به منظور تسهیل در تبادل الکترونیکی اطلاعات گمرکی و ارائه تسهیلات در انجام رویه های گمرکی در مرزهای مشترک دو کشور، توافق بر امضای توافق‌نامه تسهیل ورود موقت وسایل نقلیه موتوری بین جمهوری اسلامی ایران و عراق، ایجاد تیر پارک اختصاصی در خارج از مرزهای گمرکی دو کشور به منظور پیشگیری از خطرات ناشی از توقف کامیون‌های حامل مواد سوختی در محدوده مرزی، همچنین استقرار نمایندگان سازمان‌های صدور مجوزهای ورود کالا از جمله استاندارد، واحدهای بهداشت و قرنطینه و سازمان‌های مرتبط در گمرکات مرزی عراق، از دیگر محورهای این دیدار عنوان شده است.

در این دیدار اثیر ثامن منعم؛ مدیر حقوقی و امور گمرکی‌ و احمد عباس موسی؛ مدیر بخش فنی هیات گذرگاههای مرزی عراق و سامی جابر معاون سفیر عراق در ایران نیز حضور داشتند.

این گزارش می افزاید، در این دیدار ابراهیم نقدی؛ معاون حقوقی و نظارت گمرک ایران، مهدی معینیان؛ مشاور رئیس کل گمرک ایران و مدیر کل حراست و امور انتظامی، مرتضی خودسیانی؛ سرپرست دفتر همکاری‌های بین الملل گمرک، بهروز قره‌بیگی؛ ناظر گمرکات استان خوزستان و مدیر کل گمرک اهواز و محمود حسینی؛ معاون مدیرکل دفتر همکاری‌های بین الملل گمرک ایران نیز از طرف هیات ایرانی حضور داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تداوم افزایش ترانزیت خارجی از مسیر ایران
  • رشد ۴۷ درصدی ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین‌ ماه
  • تداوم افزایش ترانزیت خارجی از مسیر ایران/ رشد ۴۷ درصدی ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین
  • رشد ۴۷ درصدی ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین‌ماه
  • رشد ۴۷ درصدی ترانزیت از مسیر ایران در فروردین ۱۴۰۳
  • رایزنی ایران و افغانستان بر تقویت ترانزیت از مسیر چابهار
  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • بسته ویژه اینترنت ۳۰ گیگابایتی دولت برای معلمان
  • ◄ معرفی شرکت های کشتیرانی در ایران
  • برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا